秦野で25年、家族経営の小さな会社ですが、その分親身になってきめ細かい対応を心がけております。

有限会社ティーエスナカノ

“gto” C

Vendar pa je pomembno, da tukaj nikoli ne zadenemo preveč pred samim seboj. Razumite, da lahko dober 4Bet obišče skoraj 1/4 naše skupine. Pri tem je ključnega pomena, da posamezniki preprosto ne prehitevajo naključno ljudi 4Betting, ko se nam zdi tako. Lepa stvar pri spletnem pokru je dejstvo, da pogosto obstaja velika ovira za kakršno koli obliko igre. Če je verjetno, da bodo stopili na tri stave, ki so vaše širše, potem lahko preprosto stopite naprej in 4-izbirate tudi njega ali njo.

Wager Fits bo uporabljen samo za osnovno kvalificirano stavo. Stave morajo biti čiste stave, ki imajo sicer višje kvote -200. Ustvariti mora denarno stavo, ki je kvalificirana, v kvoti -3 stotink, sicer boljšo.

  • Tukaj je običajno pot-limit Omaha stanje, ki je kratko za veliko kombinacij, s katerimi se boste soočili, ko boste izkusili proti zavesam.
  • Prav tukaj boste videli, da reševalec vodi 90 odstotkov svoje sorte, da ima večino med 10 in 20 odstotki vašega pota.
  • Po drugi strani pa smo opazili pogostost zvišanja na vrhu, zato moramo oceniti nekoliko domiselno.
  • Ocenjevanje sorazmerja s tem, kako pogosto ustvarim omenjeno ogromno kombinacijo, nam zaupa, kako ugodna je naša implicitna stava, in če drugače ni, je vredno potrditi zadevno povsem novo stavo.

Za tiste, ki so tudi 100-odstotno prepričani, da boste premagali povsem novega posrednika, bi morali podvojiti stavo. Pragmatic aktivira izbiro ostanka avtomobila, potem ko pritegne to kartico. Osnovni pristop Pregled 888sport določa, da bi morali dvakrat na 11, razen če najnovejši krupje predlaga navdušenega Adepta. Najboljša miza za lastnike igralcev z višjimi igralci je Black-jack Azure J, ne glede na to, katera raznolikost iger na srečo se zgodi od petsto $ do 5.000 $.

Pregled 888sport – Kdaj bi morali Extension Wager

Ko igralec izgubi vse svoje čipse, je izločen iz tekmovanja. Danes moramo primerjati različne kompozicije udeležencev drug drugega in opazovati, čigava raznolikost zagotavlja veliko več kombinacij iz zelo trdne roke. Na tej plošči novi Switch nima nenavadne vrline in njegova varnostna vrlina je manjša.

Najboljša igralna spletna mesta z izplačilom

Ko ste prav tako iz Larger Blinda, bi morali vedno ostati (s klicanjem ali tremi stavami), ki imajo osem-sedem izločiti, ko zapirate izkušnjo z velikim zavrnitvijo. Boljša alternativa med klicanjem in tretjo igro na srečo je odvisna od položaja, s katerim se soočate. Ko ste tudi vi v malem slepem stavu, je pametno, da spremenite eliminacijo Eight-Seven, če se soočite s povečanjem. Preprosto zanič je, če narediš nekaj po flopu, tako da moraš uživati ​​bolj strogo od Quick Blinda.

Zgodi se v možganih, PokerStars ti ne bo dovolil, da si močan in boš samo vplačal buy-in za 100BB-jev…kar verjamem, da ne bo dovolj. Ker imate nenavadno prednost pred katero karto, lahko z donk-betovanjem odvzamete vodilno kombinacijo, da bi imeli majhne deleže. Izvedete lahko tudi dejanja, ki imajo 100 odstotkov svojega asortimana v naročilu, da vam pomagajo vplivati ​​na vrlino. Izkušeni udeleženci igralniškega pokra po vsem svetu imajo v svoji zbirki na videz neomejeno količino strelnega orožja. Ena izkušnja, ki je v zadnjih letih postala veliko bolj pomembna, je nova podaljšana stava. Profesionalci NL Hold’em, ki lahko učinkovito c-stave, bodo uživali boljše rezultate v primerjavi s tistimi, ki preprosto ne morejo.

Težava 1: Šepanje z veliko Give Preflop

Resnično edini razlog zanje, da ne stavijo, je, če predvidevajo, da bodo ustvarili nič manj kot običajno s preverjanjem, zaradi posebne kombinacije pridobivanja njihovega dajanja na showdown ali blefiranja na vašo kasnejšo pot. V nasprotju s takšno izbiro reševalci svetujejo, da je nizka količina upoštevanja in izboljšanja največja. To je smiselno, ker je hitrejša dobra vrednost kot odstranjena proti njihovemu trdnejšemu razponu vrednosti in zdaj potrebujemo vašega, da nadaljujete z njegovim blefiranjem. Uporaba kratkih c-stav v pasivni videoigri je nekakšen vdor, ki vam omogoča, da igrate poker v “enostavnem načinu”, medtem ko vam ni jasno, ali ste se sposobni najbolje obnašati na težkih mestih.

Zlobnež se spopada z velikostjo pota stave 200 $ za river, zato dobi kvoto 2 proti 1 za izenačenje in res bi moral dobiti vsaj 33 odstotkov časa za imenovanje. V primeru, da bi vaš turn spremljal kot rezultat, bi bile srednje roke dovolj močne, da bi lahko stavili na novo riverjo zares vredno. Razsežnosti našega lastnega notranjega mesta za povečanje pozornosti morajo biti najvišje, ker smo predstavljali polariziran izbor. V prihodnosti moraš razmisliti o tem, kakšne bi lahko bile mere svežega pota za tvoje poznejše ulične igre in kako natančno moraš nadaljevati s svojimi vrednimi kombinacijami in blefiral boš.

Vaš nasprotnik dobi druge razpone glede na akcije, ki jih prinaša. Na primer, zelo udeleženci ne bodo navedli izboljšave, če imajo AA, bodo približno tri stave, tako da, ko razmišljate o razponu svojega nasprotnika, boste morda zakone, ki jih nekdo izda. Drugi je vsakič, ko profesionalci na velikem slepem stavku overfold, tako da lahko začetno višate v zvezi s hitrim slepim stavkom. Hitro slepi udeleženci običajno minirajo, tako da se neusmiljeno utrudijo od odprtja velikega števila rok, zato namesto tega odprite svojo lastno kontaktno raznolikost, kot pa samo nadaljujte zložljivo. Če gre za slepe proti slepim in imate poleg tega tudi 40 velikih zaves, je vaš proračun manjši, kar pomeni veliko več možnosti za izboljšanje kratkih zaves.

▲TOP